Nyheder


19/05/2018 Ekstraordinær generalforsamling i DBK

Denne meddelelse er udsendt til alle medlemmer af DBK d. 19. maj 2018

Kære medlem af De Berejstes Klub

Hermed indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling i De Berejstes Klub. Den finder sted i Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K, søndag d. 17. juni 2018 kl 13.00.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men af hensyn til det praktiske arrangement må du gerne tilmelde dig på hjemmesiden. Generalforsamlingen er kun åben for medlemmer af DBK.

Dagsorden:

1) Valg af dirigent.
2) Valg af referent.
3) Redegørelse fra formanden
14/05/2018 Klubbens mangeårige medlem Torben Holm Nikolajsen er gået bort

Til de der gerne vil sende Torben en sidste hilsen. Se vedhæftede:

(LKR)
05/05/2018 Ekstraordinær generalforsamling

På bestyrelsesmødet i Kolding den 5. maj 2018 har den samlede bestyrelse besluttet at nedlægge sit mandat og indkalde til ekstraordinær generalforsamling.

Årsagen til bestyrelsens tilbagetræden er, efter vores opfattelse, at der generelt er mistillid til vores arbejde fra en del af klubbens medlemmer, og de beslutninger vi træffer på bestyrelsesmøderne.
01/05/2018 Medlemskort

Du har sikkert ikke opdaget det, men dit medlemskort er faktisk udløbet. Dog skal du vide at du stadig er medlem af klubben.
Vi arbejder i øjeblikket hårdt på den nye hjemmeside, hvor der vil være et digitalt medlemskort på din profil. Vi håber du har tålmodighed og kan vente til du har adgang til dit eletroniske medlemskort. Men hvis du ikke kan leve uden et fysisk plastiskkort som medlemskort kan du skrive til nytmedlem@deberejstesklub.dk

(op)
29/04/2018 Peter Schønsted i EB

Det kan betale sig at købe Ekstra Bladet i dag. I avisen i dag er medlem 258 Peter Schønsted, der har besøgte alle 195 lande, samt Vatikanet den gang da det også gik for at være et land i DBK. Blandt andet kan man læse om hans ihærdighed for at kunne være 24 timer i Vatikanet.

PS. Hvis I ikke siger det til nogle, så er der en PDF af artiklen "Globetrotteren over dem alle - Mit vildeste eventyr" vedhæftet her under

(op)
11/04/2018 Hjælp til hjemmesiden søges.

Til den nye hjemmeside, som laves i Wordpress, skal der bruges et third party plugin som Sendgrid eller Mailgun til at opsætte mailadresse i klubben. Ikke noget som er nogle i bestyrelsens spidskompetence. Derfor søger vi en i klubben som evt kunne have kendskab til det og vil stille sin ekspertise til rådighed. Vi ønsker ikke at belaste klubbens økonomi unødvendigt. Vi vil derfor tage i mod med kyshånd hvis en ville kunne hjælpe til frivilligt.
Kontakt Karin Hansen på mail karin@globetrotten.dk

(OP)
03/04/2018 Rundvisning på Slotsholmen

Ekstra arrangement med rundvisning på Slotsholmen v. vores helt egen mp'er Rasmus Jarlov.

http://www.deberejstesklub.dk/begivenhed/rundvisning-paa-slotsholmen.

Tilmelding på hjemmesiden efter login.

(LD)
30/03/2018 Charlie Uldahl i Esbjerg Ugeavis

Vandringsmanden Charlie Uldahl Christensen, medlem 879, skriver rejseartikler til Esbjerg Ugeavis på sin årelange gåtur fra Esbjerg til Lengasti i Tanzania. I seneste udgave af Esbjerg Ugeavis beretter Charlie om andre esbjergenser han mødte på sin vej gennem Ghana.

Artiklen kan læses på side 68-69 via dette link. http://www.e-pages.dk/ugeavisenesbjerg/316/

(op)
30/03/2018 Nyt interview med Jesper Grønkjær (medlem 322) i Erik B Jørgensens "kom ud podcast"

I Erik B Jørgensens podcast interviewer han Jesper Grønkjær. Interviewet handler om, hvordan Jesper tryller og spreder smil overalt i verden og samtidig åbne folks hjerte op, så han kan høre deres historie.

https://komud.dk/podcasts-moed-eventyreren-jesper-groenkjaer/

(LKR)
27/03/2018 Næste deadline for Globen er den 15. maj 2018

Mange har allerede kontaktet os med henblik på at levere en artikel til det næste nummer af Globen, men brænder du inde med en god historie, enten fra et territorium (næste tema) eller har du en anden spændende beretning, så kontakt os gerne, så vi kan aftale det videre og få koordineret.

Vi modtager gerne tekst og billeder i så god tid som muligt, så vores flittige korrekturlæsere har en chance for at komme alle artikler igennem uden at skulle haste alt for meget.

God påske.

Rejseglade hilsner

Erik & Lene
Redaktørteam
25/03/2018 Nyt DBK-medlem i Kvindelige Eventyreres Klub

DBK-medlem 826 Ahlam Chemlali er optaget i Kvindelige Eventyreres Klub.
Ahlam skriver på sin facebook at: "En barnedrøm gik forleden i opfyldelse. Jeg blev nemlig optaget i Kvindelige Eventyreres Klub. Kæmpe ære! Tak til min elskede far, der satte mig op på min første motorcykel, og for alvor satte skub i mine rejsedrømme."

Stort tillykke til Ahlam Chemlali.

(OP)
18/03/2018 Globen nr. 71 er på trapperne.....

Globen nr. 71 er på trapperne.....

Bladet blev trykt i den forgangne uge og skulle gerne begynde at lande i vores postkasser i løbet af de næste dage.

Vi håber at alle modtager det før påske, og får læst vores allesammens medlemsblad med spændende artikler fra nær og fjern.

Hvis der skulle være nogle, som endnu ikke har modtaget det med posten efter påske, kan I skrive til Ann Kledal på mailadressen annkledal@gmail.com. Ann vil sørge for, at der blive postet et nyt blad til jer.
18/03/2018 Charlie på tv i Togo

På sin vandretur fra Esbjerg til Tanzanien har DBK-medlem 897 Charlie Uldahl Christensen netop været igennem Togo hvor han bl.a. blev interviewet af web-kanalen ECO Conscience TV om sit projekt Walking for Water. Interviewet kan ses på dette link:
https://www.ecoconscience.net/fr/apres-2-ans-10-mois-de-marche-du-danema...

(op)
16/03/2018 Ny toastmaster øst fra 1. april 2018

Det er med stor glæde, at vi nu kan afsløre, at Nanna Rosenfeldt bliver den nye toastmaster øst fra og med den 1. april.

Jeg vil naturligvis hjælpe Nanna med praktiske spørgsmål her i begyndelsen, og beder jer alle om at tage godt imod hende, så hun får en lige så god oplevelse med "jobbet" som jeg har haft.

Tak for jeres altid gode support til møder mv. de sidste par år, hvor jeg har stået i spidsen for Øst.

På bestyrelsens vegne
Lene Dangaard
15/03/2018 John i radioen

Medlem 780 John Risager har været i radiostudiet hos Stevns Lokal Radio. Det kan høres, eller genhøres via facebook på dette link https://www.facebook.com/stevnslokalradio/videos/2030357623891684/

Hvis du ønkser at møde John og andre berejste, holder John Risager foredrag på medlemsmødet i Randers på lørdag den 17/3-18,
http://deberejstesklub.dk/begivenhed/medlemsmoede-hos-soeren-moeller-mad...

(op)
14/03/2018 Ny samarbejdspartner: Det Argentinske Vinhus

Vi er i de berejstes klub blevet medlemmer af ”Club Vinos Los Andes”, et argentinsk vinhus på Amager
Vi får følgende fordele:

• 15 % rabat på køb i forretningen (detail – alle varegrupper)!
• 15% rabat på køb i vinbaren (alle varegrupper)!
• 15 % rabat på deltagelse i vinsmagninger og arrangementer!
• Adgang til vores specialtilbud-som vi kun giver vores clubmedlemmer!
• Nyhedsbreve med seneste nyt fra vinhuset. Dette skal den enkelte interesserede dog selv abonnere på, hvis der er interesse via mail: vinoslosandes@gmail.com.
13/03/2018 Samarbejdsaftale med Mofibo

Der er indgået en aftale med Mofibo

Med Mofibo kan du læse og lytte til tusindvis af bøger uanset, hvor du er og hvad du laver. Vælg blandt 40.000 e- og lydbøger direkte på din smartphone eller tablet.

Koden er: DBK2018 og skal indtastes på mofibo.dk i oprettelsesflowet.

Den giver 2 mdr. gratis og herefter koster det 129 kr. om måneden, hvis ikke man opsiger det.

Tilbuddet gælder ikke eksisterende eller tidl. kunder, der har haft mere end én gratis prøveperiode før.

(LV)