DBK oplevelsestur til Hirsholmene


Dette møde kan kun ses af medlemmer og venner af De Berejstes Klub.
Hvis du er medlem og ønsker at deltage, skal du først logge ind på hjemmesiden. Du kan læse mere om hvordan du tilmelder dig et møde under hjælp.

Program

Hirsholmene er Danmarks nordligste øgruppe, deres samlede areal er 45 ha, ud af de 8 øer er kun en ø beboet, nemlig Hirsholm. Det er denne ø vi tager et besøg på.
Vi sejler med Seadog færgen, som er den eneste offentlige transport derud. Herefter får vi lov til at have godt 4 timer på den lille ø.
Vi kan vandre rundt om øen, tage et kig på den lille kirke, bestige tysker bunkeren, spise vores madpakker og måske bade ved den fine strand.

Vi mødes på havnen i Frederikshavn lørdag d.26 kl.10, hvorefter vi sammen finder færgen. Der har afgang kl.11
Afgang fra Hirsholm igen kl.15
Der skal medbringes mad og drikke, da der ikke kan købes noget på øen.

Vi sover på Danhostel Frederikshavn lørdag og søndag tager vi ud i det smukke Bangsbo område, hvor vi besøger det meget spændende Bangsbo Fort.
Der er også mulighed for at vandre i de smukke omgivelser.

Der er et max antal på 12 pers på grund af bådens størrelse. Sidste frist for tilmelding er 1 maj, da vi ellers risikere at pladserne på færgen er udsolgt.
Tanja booker færge som er 130 kr retur og hostel for alle, prisen på hostel afhænger af hvor mange vi bliver, men omkring 250 kr pr mand

Håber I er klar på at udforske lidt af vores smukke land sammen.

Hvis du har yderligere spørgsmål kontakt Tanja Schwartz

BEMÆRK TILMELDINGSFRIST DEN 1 MAJ.