autostol på Malta


Skrevet afMarie Scheibye- den03 april 2013

Land: 
Malta
Europa

Vi skal til Malta og vil gerne leje en bil, men er i tvivl om standen af autostole til børn på 2 og 5 år. Er det slemt? eller hvad vil I sammenligne det med i DK?, eller er der eventuelt nogle der har erfaring med at tage autostole med i flyveren?.

Håber der er nogle søde berejste med børn der har prøvet dette. :-)

På forhånd tak.
Marie

Jens Tidemanns billede

Vi har efterhånden rejst en del gange, hvor vi har lejet bil - dog ikke på Malta.

På Cypern fandt vi et udlejningsbureau på nettet hvor vi også bookede en autostol - de var en del billigere end Avis, Budget, Hertz og lignende, men da vi kom frem var der ingen autostol! Vi var sådan set enig med udlejer om, at der stod i kontrakten, at vi skulle have en autostol, men han havde jo ikke en autostol og han havde heller ikke planer om at købe en, som jeg ret bestemt foreslog som løsning på problemet! På vejen mod vores hotel, kom vi forbi en by hvor de havde kontor og der kunne vi selv hente en autostol.

Har siden benyttet nogle af de større biludlejningsbureauer - du betaler noget mere, men til gengæld har de bedre styr på de sager!

Autostolene er generelt slidte, men selve fikseringen i form af seler og spænder virker solid nok. Det har dog ikke været mærker som jeg kender, så hvor godt de hjælper hvis uheldet er ude ved jeg ikke.

Vi har haft klapvogn med i flyveren flere gange, men aldrig en autostol. Før hun blev 2 år betalte vi nogle få hundrede kroner for retur billet til klapvognen. Efter at hun er blevet to år må hun have baggage med, som os andre og det kan sagtens være klapvognen i stedet for en taske. Vi har en meget solid lærredspose til klapvogne. deri kan også ligge en lille taske eller andet baggage - så længe vi holder os indenfor vægtgrænserne. Så vidt jeg ved kan man få autostol med på samme vilkår som klapvogne. Men her skal du nok selv spørge i dit flyselsskab, de er givetvis forskellige fra selskab til selskab!

Hav en rigtig god tur!

Med venlig hilsen
Jens Tidemann (#316)