Berlin ALternative ?


Martin Buchs billede

Skrevet afMartin Buch- den29 oktober 2012

Hej Berejste Folk !

Jeg skal til Berlin (for 10.000 gang) og søger nye sjove og anderledes steder at gæste ... The all-time classic turist fælder er besøgt ... vil derfor høre om nogle kan anbefale noget 'off the beaten track' / undergrund / alternativt/ skævt ?

Henrik Schumachers billede

Hej Martin, hvis du har været i B så mange gange, så kan det være svært at komme med noget nyt, men jeg tager imod udfordringen.

Dong Xuan Center i Lichtenberg er en speciel oplevelse: www.dongxuan-berlin.de

en tur med bumletoget gennem den nedlagte Tivoli i tidligere Østberlin er en sær oplevelse. De har åbent i weekenderne og ellers må du hoppe over hegnet http://www.abandonedberlin.com/2010/04/spreepark-and-how-to-get-in.html Derfra kan du tage en god gåtur langs vandet mod Kreuzberg og se ældre Berliner danse udenfor til Schlager ( lige overfor Insel der Jugend), tage forbi http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_War_Memorial_(Treptower_Park) og ende på en bar i Kreuzberg.

Tag en tur med sporvogn gennem Østberlins betonforstæder som Marzahn eller Lichtenberg med fx M6... og slutte i http://www.gruen-berlin.de/parks-gaerten/gaerten-der-welt/ueberblick/ eller http://www.tierpark-berlin.de/tierpark.html

eller hvad med en guided tur gennem den nedlagte lufthavn Tempelhof, som er super spænende.

en "rundtur" med s- toget linien S41 eller S42, det tager ca en time og du kommer gennem øst og vest på skift.

....Karaoke i Mauerpark...."Thaipark i Preussenpark".....Görlitzer Park....www.liquidrom-berlin.de til afslapning www.ballhaus.de ....http://www.findingberlin.com/wochenmarkt-maybachufer-bioriental/.....og ellers finder du nogen gange skæve ting på www.gratis-in-berlin.de

Jeg er selv i B fra den 01.11-06.11, sammen med nogen venner, vi skal til www.soulinn.de på lørdag. Du er velkommen, bare send en mail.

God tur

Henrik