Hvad skal man se i Sydamerika?


Silke Fiil Svarrers billede

Skrevet afSilke Fiil Svarrer- den28 december 2011

Land: 
Brasilien
Bolivia
Argentina
Sydamerika

Hej med jer I berejste.

Jeg er ved at planlægge en tur til Sydamerika på ca. 3 måneder fra februar til maj. Jeg vil jo egentlig gerne se det hele, men må jo nok vælge lidt ud :) Lige nu hedder drømmen; Argentina, Brasilien og Bolivia - og også Machu Picchu. Er der nogle der har nogle gode rejsetips, idéer, skøre, sjove eller skæve indfald vil jeg meget gerne høre dem :)

Lige nu kigger jeg på flybilletter og det billigste jeg kan finde er København/Billund - Sao Paulo retur 3436 kr. Med disse billetter skal jeg dog ud og hjem fra Sao Paulo, hvilket måske ikke er så praktisk. Nogle der har erfaringer med "indenrigs" fly i Sydamerika?

Venlig hilsen Silke Fiil Svarrer, førstegangsrejsende i Sydamerika :)

Silke Fiil Svarrers billede

Hej igen berejste.

Hvor er det fedt med alle de tips og idéer der er kommet. Mange tak for det! Det lyder jo som det helt rigtige valg at tage til Sydamerika - jeg glæder mig om muligt endnu mere efter at have læst jeres input.
Til info kan jeg meddele at jeg nu har købt flybillet Billund - Sao Paulo retur d.29. jan. til 29. april. Jeg kom vist til at skrive 3400 kr., prisen blev dog 4400 kr. Stadig et kup i mine øjne!

Fortsæt endelig med idéer m.v., hvis I har noget på hjertet. Det er dejligt med anbefalinger fra sådanne berejste folk :)

Venlig hilsen Silke Fiil Svarrer, nu med flybillet og ekstrem rejsefeber!

Henrik Friers billede

Hej,
Tillykke med beslutningen om at opleve Sydamerika. Det er et fantastisk kontinent der byder på uendelige mange rejsemuligheder. Mest af alt; fantastiske naturoplevelser og så at opleve de dejlige mennesker sydamerikanerne er. Man overraskes gang på gang.
Jeg oplevede Sydamerika første gang i 1998, og jeg må sige at de har forandret mit liv. Er blevet forelsket i landet Chile, gift med en chilensk pige - og har boet her delvist og rejst i landet lige siden.
Jeg kan anbefale Chile uden tøven, fordi det har så meget forskelligt at byde på. Alt efter smag og temperament, kan du finde det hele i Chile. Fra ørken til isbjerge, fra bjerge til hav, fra gammeldags og traditionelt liv på landet - til storbyens moderne metropolis.

Udover Chile, har mine egne rejseoplevelser været størst i Argentina (specielt Rosario, Peninsula Valdez, Puerto Iguazu, Patagonien og selvfølgelig fantastiske Buenos Aires som Jakob skriver).
Eller Uruguay som er et skønt lille land, fuld af overraskelser.
I Brasilien vil jeg anbefale Ilha do Mel, hvis i er til strand og afslappet ø-liv - eller dele af Florianopolis (Barra de Lagoa)

Men uanset hvad i vælger som rejsedestinationer i Sydamerika, så tror jeg i vil synes om det meste. Det handler bare om at komme igang, for det er sikkert i vil vende tilbage igen.

God rejse - Henrik

Jacob G. Jørgensens billede

Hej Silke,

det lyder da fedt :) - her er lidt hurtige input:

1) Jeg har lavet et par insiderguides til højdepunkter i hhv fantastiske Buenos Aires & Argentina, de ligger her: http://www.deberejstesklub.dk/sites/default/files/globen/176_globen_1104... & her: http://www.deberejstesklub.dk/sites/default/files/globen/274_globen_1012...

2) Der er rimelig gode flypas-muligheder i Sydamerika, men er ikke up-to-speed med mulighederne, men det er værd at tjekke ud. Det brasilianske lavprisselskab Gol er også en god mulighed: http://www.voegol.com.br/en-us/Paginas/default.aspx - der er også mange luksusbusselskaber, og hvis du har tid er det en god mulighed.

3) Jeg ved tilfældigvis at du ikke er den eneste der skal ud på en længere Sydamerikatur for første gang i klubben - Maria Malbek Sørensen skal også afsted, måske hun har nogle ideer/tips?

:) Jacob

---------

There is nothing you can do that can't be done.