Motorhome Chicago - Las Vegas


Peter Højmoses billede

Skrevet afPeter Højmose- den21 januar 2012

Land: 
USA
Nordamerika

Vi skal til mej køre fra chicago til las vegas i et motorhome (2 voksne + 2 børn, 2 + 4 år). Fra denver til las vegas har jeg rimelig styr på hvad vi vil se, men på strækningen over great plains fra chicago til rocky mountains, er jeg lidt i tvivl om hvad der "skal" ses eller om man hurtigt muligt skal komme til bjergene og bruge det meste af tiden der.

Henrik Friers billede

Chicago i sig selv, er en herlig by. Blues´ens by med masser af musikklubber og iøvrigt en masse anden autentisk amerikansk kultur. Men i lejer selvfølgelig ikke motorhome med to børn, for at opleve storbyen..:)
Derimod er der jo de store "Great Lakes" som ligger lige til højrebenet. Godt nok nordpå, men med bredden lige foran store Chicago. Langs de store søer findes der masser af pragtfuld natur, gode campingmuligheder og endda mulighed for at fiske. Michigan, for eksempel, er en skidespændende stat for der bor en helt masse helt almindelge down-to-earth mennesker.
At jeg ikke forstår hvad man skal i Las Vegas med to børn og et motorhome, er jo ikke min sag - men bjergene er smukke som bar fanden, og jeg både håber - og er sikker på - at vi vil få en fantastisk tur derude på the American Highways...!

Peter Højmoses billede

Tak for indspark til rejsen henrik.

Jeg fik ikke helt beskrevet formålet med rejsen så derfor er det selvfølgelig svært at se ideen :-)

Det er et relocation tilbud vi har fået hvor vognen skal køres fra chicago til las vegas (derfor vegas), og vi har besluttet ikke at bruge noget/meget tid i storbyerne, men mere på at være "på farten" samt i national parker, da ungerne nok vil syntes det er sjovere.

Så udover den første obligatoriske overnatning på et lufthavnshotel i chicago bliver der ikke mere tid der, ligesom vi kun har en overnatning i LV til sidst.

Så foreløbigt ser planen ud til at vi bruger 3-4 dage til at komme fra chiago til rocky mountains og resten i bjergene indtil LV.