Notifikationer for Forum-indlæg


Per Allan Jensens billede

Skrevet afPer Allan Jensen- den07 september 2011

Længere nede er der en dialog hvoraf fremgår, at man selv skal slå notifikation til, men hvor gør man det, jeg kan intet finde om det.

Jens Tidemanns billede

Det er muligt at sætte det op, så man får en e-mail hver gang nogen skriver et indlæg i Forum eller nogen kommenterer på et indlæg.

Man gør som følger:
1. Klik "Min medlemsprofil" i menuen til venstre
2. Klik "Notifikationer" i tabsne øverst
3. Klik på "Indholdstype"
4. Sæt et flueben ud for notifikationer og vælg afsendelsesinterval
- Hvis du vælger hvem time får du en seperat e-mail for hvert indlæg. Her kan du se det fulde indlæg
- Hvis du vælger dagligt eller ugentligt vil du få en mail med et sammendrag af alle posteringer indenfor det valgte tidsrum
5. Klik "Gem" nederst på siden

Mail notifikationer indeholder et link, så du kommer direkte til Forum indlægget, hvor du kan skrive en kommentar.

Vi overvejer at udvide notifikations funktionaliteten. For eksempel så man får en mail når nogen registrerer et landebesøg eller når nogen lægger et nyt billede ind på siden. Men den funktionalitet har vi ikke sat op endnu.

Med venlig hilsen
Jens Tidemann (#316)

Fredrik Ljone Holsts billede

Mange forums har en liten boks hvor man setter et flueben når man skriver et innlegg eller et svar, slik at man får notifikationer dersom noen andre svarer på samme innlegg. Er det mulig å få til her?
Jeg vil jo gjerne vite det så raskt osm mulig dersom noen svarer på det jeg har lagt inn, selv om jeg kanskje ikke ønsker å følge med på alt som skrives til enhver tid. Forhåpentlig blir jo forumet så populært at man slett ikke kan følge med på alt :-)

Jens Tidemanns billede

Tak for forslaget! Vi har allerede fået en del konstruktiv feedback på Forum funktionaliteten! Vi arbejder på at forbedre Forum oplevelsen for brugerne!

Der er vist nok mulighed for at sætte det op, så man kun får feedback på enkelte forum tråde! Jeg prøvede det kortvarigt under udvikling af siden og bruger oplevelsen var desværre ikke så god (det var ret svært at forstå konsekvensen af de valg man foretog). Derfor gik vi i første omgang ikke videre med den funktionalitet. Men den er skrevet på listen over forslag til forbedringer og så må vi få testet det lidt bedre og se om det gør som vi ønsker. Hvis det er tilfældet så vil vi aktivere det og skrive noget hjælpe tekst, så brugerne har bedre mulighed for at forstå funktionaliteten.

Med venlig hilsen
Jens Tidemann (#316)