Persisk Aften


Per Danielsens billede

Skrevet afPer Danielsen- den17 august 2012

Land: 
Iran
Asien

Som efterårets første fest med fællesspisning kan Café Globen, Turesensgade 2B, for første gang byde velkommen til "Persisk Aften" lørdag den 1. sept. Kl. 18.
Vi indleder aftenen med Persisk Buffet, som består af særligt udvalgte specialiteter og leveres af en af de førende restauranter fra det persiske køkken. Herefter udsættes vi for nogle lidt ”skæve” og underholdende sider af Iran i et halvimproviseret foto-show, som præsenteres af Søren Bonde og hans iranske ledsager Tina Choobin. Søren har gentagne gange rejst Iran tyndt på kryds og tværs, og Tina er født og opvokset i Shiraz. Publikum er velkommen til at afbryde med pudsige (persiske!) indfald. Aftenen vil naturligvis ose af persisk gæstfrihed, og velklingende persisk musik af nyere dato vil strømme ud af højtalerne.

Hele herligheden kan opleves for bare 190 kroner. Tilmelding på tilmelding@cafegloben.dk med indbetaling til reg. nr. 5017, kontonr. 1200954. Husk at angive navn på indbetalingen. Seneste tilmelding mandag d. 27. august.

Se invitationen her http://cafegloben.dk/foredrag/2012-09-01/Persisk%20Aften.pdf