postkort uden tekst eller motiv!?!


Henrik Schumachers billede

Skrevet afHenrik Schumacher- den10 maj 2014

...det er blevet noget nemmere at registrere lande på vores flotte hjemmeside. Vi er fri for at finde postkort (som efterhånden er svært at opdrive), et posthus, frimærker, postkasse osv.
Derfor undrer det mig at der er flere og flere, der hverken sætter et billedet og/eller tekst på deres landeregistrering.

Sender man postkort uden motiv eller tekst?

Jeg talte hele 61 ud af 100 seneste registreringer uden billeder og hele 43 ud af 100, hvor der kun var en overskrift/tekst med maks fem ord og ingen billeder. Der er mange lande/territorier, som DBKer har besøgt og som sikkert er interessant for andre medlemmer mht gode restauranter/ho(s)tel/rejsearrangør/flybilletter/visum...you name it.

Kunne man ikke bruge den tid man spare på at finde et postkort, frimærker og postkasse til at skrive lidt mere end op til fem ord?

Der ligger fremragende og aktuelle informationer på mange af de registreret lande, hvor teksten er væsentlig længer end et postkort kan rumme og som måske kan inspirere til et næste rejsemål eller bare til at skrive mere end fem ord.

Anders Andersens billede

Enig

Jeg er ikke særlig god til at skriv, og er tit tom for ideer når jeg skal registrere lande ( også selv om det har været et fedt tur)

Man kunne måske ændre lidt på siden, så man kunne inspirere folk til at skrive noget mere.

Måske ved at til føje flere felter end kun ET fritekst felt at skrive i. jeg tror flere specifikke felter vil ”hjælpe” folk til at skrive noget mere. Spc hvis man skal skrive noget, for at komme videre. f.eks hvis der var et felt ”Anbefaling til overnatning” og man var tvunget skrive noget, (om ikke andet så skrive ”intet”)
man vil så blive ”hjulpet” ved at blive tvunget et at tage stilling til en række spørgsmål

”Anbefaling til overnatning”
”mad der skal prøvet”
”ville du besøge landet igen ?”
”hvordan rejste du”
osv

Claus Søndergaards billede

Når man nu sidder og skal skrive "postkortet" fra en tur man lige er kommet hjem fra, så prøv at tænke tilbage på en god oplevelse, som man tror andre kan nyde godt af at vide noget om, og måske een dårlig, hvis det kan tjene som advarsel til andre. Feks Xx- paladset kan anbefales og eller hold jer væk fra xx-bydelen, da man med stor sikkerhed bliver rullet.....eller noget i den stil.
Jeg mener disse små input kan være rigtig til nytte for andre medlemmer. Det er ikke nødvendigvis på postkortene man skal skrive lange beretninger. Det kan man gøre, hvis man vil under "beretninger".

Jeg vil i øvrigt opfordre til at skrive beretninger - hvis nogen synes, at det er for besværligt at lægge dem op på hjemmesiden, så vil jeg da gerne hjælpe til med at uploade. Jeg synes, vi får for få beretninger og det er en skam. Jeg er sikker på, at hvis vores redaktør ser en god beretning, så kan det ende med at beretningen ender i Globen.

321 Claus Søndergaard

Thor Bakkes billede

Har haft den opfattelse at for at få registreret et nyt land skal man sende et billede med et genkendeligt motiv fra landet, selv være med på billedet samt angive de mest nødvendige fakta - landets navn, dato og længde af opholdet (min 24 timer) Andre posteringer uden billede, kan vel ikke kaldes et postkort iflg. gl. forstand, men bruges for at reg. landebesøg i systemet men giver ikke nyttig information for klubbens medlemmer.

Thor Bakke

Claus Søndergaards billede

Hørt, hørt. Helt rigtigt set Henrik. Der skal ikke meget til for at skrive et par ord om hvad man synes er godt eller skidt. Bare lidt som andre måske kan få glæde af. Det er ret fedt når man planlægger er rejse, lige at et par ekstra input med.

321 Claus Søndergaard