Quiz- og hyggeaften - 21. januar på Café Globen


Lars Kierulff Munks billede

Skrevet afLars Kierulff Munk- den04 januar 2012

Alle aktive og passive DBK'er inviteres hermed til quiz- og hyggeaften på Café Globen lørdag den 21. januar 2012. Programmet er som følger:

• 18:00 Du ankommer til cafeen og forsyner dig i baren, så du er klar til en forrygende aften med quiz og hygge i lange baner.
• 18:30 Den store rejsequiz skydes i gang. Deltagerne vil være inddelt i hold, så der er intet at frygte, uanset hvor håbløs du er til at quizze.
• 19:30 Quizzen slutter med efterfølgende præmieoverrækkelse til det vindende hold.
• 20:00 - ? Spisning af mad fra de nærliggende TakeAways. Det vil blive bestilt en blanding af thai, indisk m.m., der anrettes som buffet. Herefter fortsætter aftenen med snak og almindelig hygge – ingen tour de table denne aften. Cafeen byder på sit sædvanlige store sortiment af spændende øl og eksotiske drinks, så for de festanlagte er der også særdeles gode muligheder for uhæmmet druk i baren.
Tilmelding foregår ved at skrive sit navn på listen på http://www.doodle.com/nawcqd3gca798mn6 SAMT overføre 80 kr. til konto 0268-4593543315 (husk at skrive navn og medlemsnummer i meddelelsesfeltet). Hvis linket ikke virker, kan du kopiere linket ind i adressefeltet på din browser. Alle pengene vil blive brugt til at købe Take Away – drikkevarer køber man selv på cafeen med den sædvanlige 5 kr. rabat. Tilmeldingen er først gyldig, når pengene er overført, og der vil max. kunne være 40 deltagere denne aften, så tænk ikke for længe! Sidste frist for tilmelding er d. 19/1.

Vel mødt til denne årets første quiz- og hyggeaften!

Claus Andersens billede

Jeg kommer.

Claus Andersen.

Jacob G. Jørgensens billede

-

---------

There is nothing you can do that can't be done.