Silkeruten


Lene K. Rasmussens billede

Skrevet afLene K. Rasmussen- den23 maj 2012

Jeg har nogle spændende rejseplaner i 2013 "off the beaten track". I februar måned vil jeg starte med 1 1/2 måned på Filipinerne og måske Borneo for at blive afklimatiseret inden jeg tager ud på det store eventyr.
Derefter rejser jeg til Kina og hele vejen hjem af Silkevejen til Europa. Jeg har ikke sat endelig deadline for hvornår jeg skal være hjemme igen, men når pengene er sluppet op, så måske bliver det inden jul 2013.
Fra Kina gennem Centralasien til Kasakhstan, Kirgisistan, Tadjikistan, (Afghanistan?? afhængig af sikkerhedssituationen?), Usbekistan,Turkmenistan, Iran, Aserbajdsjan, Armenien, Georgien, Tyrkiet, og derfra hjem til Danmark. Jeg modtager gerne alle de gode råd I kære berejste har! Er der noget omkring visaansøgninger, som jeg skal være opmærksom på og hvor besværligt er det? Hvad er jeres erfaringer med "letters of invitations" og hvordan/hvor anskaffer jeg dem uden at betale en formue? Kan man slippe for at booke alting på forhånd for at søge visa til Kina? Hvordan er jeres erfaringer med, om man kan/skal bruge Visa, Marstercard eller Western Union i de forskellige lande eller skal man rende rundt med kontanter? Har I nogle rigtige gode tip til steder at besøge? osv. osv.
På forhånd tak:) kh Lene