Thailand, Cambodia, Vietnam og Laos


Skrevet afMichael Nyholm- den09 juni 2014

Land: 
Vietnam
Thailand
Laos
Cambodia
Asien

Jeg tager snart til ovennævnte lande.

Er det stadig muligt, at købe imprægnerede myggenet, der kan forebygge malaria?
I så fald hvor?

Hvilke malaria-piller/forebyggelse plejer I at bruge?

God sommer - hvorend I befinder jer.

Camille A. Andersens billede

Hej Michael
Du kan købe imprægnerede myggenet på Rigshospitalets rejsevaccinationsklinik. Dem du kan få andre steder er ikke imprægnerede.

Thor Bakkes billede

Har en tro på at det er vigtigere at forhindre myg og moskitos at stikke end at fylde sig med giftstoffer som kan have andre ubehagelige bieffekter. Vi spiser stærke B1 vitaminpiller (300mg) som bevirker en afsondrende lukt fra huden som de arrige bæst ikke kan lide. Medbringer aldtid Malerone og såfremt symptom på feber intræffer, kan feberen stoppes med 4X dosis, men har endnu ikke haft brug for dette. Rejste i Vietnam, Cambodia og Laos sammen med vore amerikanske venner som var fyldt med alle typer beskyttende medisin, men de led meget af dårlig mave etc. p.g.a. overkill af medicin. Patentet på Malerone er nu udløbet og alternative fabrikater sælges nu, også på recept men til fornuftig pris.
Der er et valg at tage - god rejse

Thor Bakke

Jens Tidemanns billede

God tur!

Snak med en læge som er ekspert i den slags. Almindeligt praktiserende læger aner ikke alverden og udskriver blot en recept på noget forebyggende for eksempel Malarone.

Hvorimod en rejselæge er opdateret med hvilken forebyggende behandling der virker i hvilke lande og om det overhovedet er nødvendigt at tage den på den tid af året hvor du rejser.

Og den bedste forebyggelse er ikke at blive stukket - så et godt myggenet og myggespray er den allerbedste løsning!

Med venlig hilsen
Jens Tidemann (#316)

Jesper Franks billede

Hej med dig

Jeg ved ikke lige hvor man kan erhverve sig imprægnerede myggenet, men du kan købe malarone malaria piller. Jeg har så personligt et forhold til malaria piller, at jeg har dem med, men tager dem ikke - med mindre det er livsnødvendigt.

Vh

/Jesper
652

Med venlig hilsen

Jesper Frank

Lars-Terje Lysemoses billede

Jeg gør også som de lokale og tager kun præventiv medicin, hvis det er absolut påkrævet, fordi der er udbrudt en epidemi. I Thailand burde det i hvert fald ikke være nødvendigt.

Myggenet er derimod en god investering. Kan købes lokalt eller fx i Friluftsland, Spejdersport, Eventyrsport og hvad de ellers hedder.

At rejse er ikke et mål i sig selv. Det er derimod de menneskelige bånd, vi knytter på rejsen!