Medlem Frode Kjems Uhre er i studiet hos Mikie Breum (også medlem af DBK) på TV Bella.


Jorden rundt som dykker

I aften mandag den 3/4 kl.22, kan du i TV Bella i Mød Verden opleve undervandsfotografen Frode Kjems Uhre fortælle om sine fantastiske dykkerrejser verden over. Frode har dykket i hele 116 lande. Han vil bl.a. dele sine dykkeroplevelser som dykkerguide i det iskolde vand på Antarktis og på Svalbard og sine dykkereventyr i Nordkorea. Faktisk er han den første udlænding, som har fået lov at dykke i det tillukkede Nordkorea. Programmet kan også ses torsdag, fredag og søndag på Kanalhovedstaden og kan hele ugen ses på kanalhovedstaden.dk ved at klikke på programmet i porgramoversigten.

Frode Kjems Uhre er den første dansker, som har besøgt alle jordens 195 lande og alle 7 kontinenter. Han har bl.a. rejst gennem USA og Mellemamerika i veteranfly, kørt gennem Sahara på motorcykel, lavet en kajakekspedition på Antarktis, en kanoekspedition i Canada. Frode Kjems Uhre er tidligere SAS-pilot og er i dag medlem af Eventyrernes Klub og De Berejstes Klub.

TV Bella har tidligere lavet 4 programmer med eventyreren Frode Kjems Uhre, som kan ses på https://m.youtube.com/watch?v=P1OPJdlICPU under TV Bella, Playliste, Mød Verden. 1. Om hans motorcykelrejse i Mongoliet med sin 5 årige søn, 2. og 3. om hans motorcykeltur Jorden rundt del 1 og del 2, og 4. om hans besøg af alle jordens 195 lande og 7 kontinenter.
Studievært: Mikie Breum
(op)