Susse Lillesøe

Susse Lillesøes billede

Opera- og koncertsanger. Uddannet i musikvidenskab fra Kbhvns. Universitet og i sang fra Det kgl. danske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen 1985. Var ansat 27 år som koncertsanger i det nu nedlagte DR Radiokammerkoret og fra 2004-2011 som operasanger i Det kgl. Operakor. Sideløbende solistisk karriere som koncertsanger både med egen trio, Händel-trioen, samt ved oratoriekoncerter med f.eks. landsdelsorkestrene overalt i Danmark, Sverige m.m. Har turneret med Radiokoret overalt i verden, f.eks. USA, Canada, Sydkorea og Australien og har ofte optrådt som solist i den forbindelse. Særligt kan nævnes en open-air koncert med Carl Nielsens ”Fynsk Forår” ved floden i Savannah med byens symfoniorkester i 1989, en koncertturne i 2002 til alle de større byer i Sydkorea, hvor jeg havde en solo på koreansk, men den største oplevelse var koncertturneen Australien rundt i 1996, hvor jeg var den ene sopransolist i Mozarts c-mol messe med det australske kammerorkester ved 8 koncerter i alle de store byer hele vejen fra Brisbane til Perth, - deraf også i Sydneys Operahus!

Privat satser jeg på at se så meget af verden, som muligt, - gerne på rundrejser i et enkelt land ad gangen. Turen gik dog i november 2014 gennem de 6 Centralamerikanske stater Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras og Guatemala.

Jeg brænder særligt for Mellemøsten, idet jeg er meget betaget af hele den arabiske kultur, - deraf både kunst, arkitektur, musik, klædedragter og naturligvis naturen og befolkningen. Min til dato største rejseoplevelse er og bliver Yemen, som jeg besøgte på en stor rundrejse i 1996. Det var som at rejse i middelalderen, og man følte sig hensat til ”1001 Nat” eller den gamle film, ”Tyven fra Bagdad”, når man bevægede sig rundt i f.eks. Sanaa's gamle bydel.

Jeg håber meget, det bliver muligt på et tidspunkt at besøge både Saudi-Arabien og Afghanistan, som begge står højt på ønskesedlen. Jeg besøgte Algeriet på en spændende pionérrundrejse i april 2015 og rejste om efteråret i både det ukendte, østlige Iran og i Jordan. I 2016 blev det derimod Nordkorea.


Rejsestatistik

6
66
8
71N
Nordkap, Norge
38S
Melbourne, Australien
3718
Pico de Teide, Tenerife
3

Rejseberetninger

Susse Lillesøe l l Nordkorea - Rapport fra en rundrejse i det lukkede land.
NORDKOREA RAPPORT FRA EN RUNDREJSE I DET LUKKEDE LAND. JEG SLAP UD IGEN, - DOG UDEN MIN KUFFERT! Netop hjemkommet fra Nordkorea må jeg hellere hurtigt få sat ord på alle oplevelserne, mens de stadig står i helt frisk...

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Umbrien og Toscana april 2017

Umbrien og Toscana, – en 5 dages tur med Christians kirken
...

2017 5
Andalusien februar/marts 2017

Rejsebrev fra Spanien februar 2017 (1)

Så er jeg atter en måned i Almunécar i Andalusien...

2017 30
Rapport fra det lukkede land, Nordkorea april 2016

NORDKOREA

RAPPORT FRA EN RUNDREJSE I DET LUKKEDE LAND.

...
2016 8
Hilsen fra Spanien februar/marts 2016

Hilsen fra Spanien februar/marts 2016

Min fjerde rejse til Andalusien foregik som de...

2016 27
Vesttyrkiet, - en discountrundrejse januar 2015!

En af disse billigture til 1000 kr. ( + det løse!) med min svigerinde. Vi fløj til Istanbul, som...

2015 8
En måned i Almunécar i Andalusien, februar/marts 2015

Min tredje tur til den hyggelige by, Almunécar, som ligger ved Costa Tropical, øst for Malaga....

2015 29
Rundrejse i Jordan

JORDAN – RUNDREJSE NOVEMBER 2015

Så har jeg atter været på eventyr, - denne gang en 9...

2015 9
Share this