Charlotte Boes

Charlotte Boess billede

Født i 1969. Rejserne begyndte som helt lille med mine forældre, som altid har prioriteret at rejse - både storby-, ski- og kulturrejser. Efter studentereksamen boede jeg et år Californien og benyttede enhver lejlighed til at opleve så mange steder i USA som muligt. Efter en fantastisk jordomrejse med rygsæk og seks måneder på højskole, hvor jeg tilbragte tre måneder på ski i Frankrig, blev jeg tilbudt job i rejsebranchen. Jeg takkede ja, og har aldrig fortrudt! Det er en sand fornøjelse at få lov at arbejde med sin største interesse og bidrage til, at andre kan vende hjem med ”en uforglemmelig oplevelse”. Præcis, som jeg selv har gjort mange gange - enhver rejse er unik og er et minde, du har med dig hele livet.

Efter mødet med min mand er rejserne fortsat i høj kurs, og vi benytter enhver mulighed til at besøge nye steder. Inden vi fik børn, var vi blandt andet i USA, på safari i Kenya/Tanzania og rundrejse i Sydafrika foruden den årlige skiferie et sted i Europa. I dag rejser vores 3 drenge gerne med – de har været med på tur, siden de var helt små. Første længere rejse med børn (10 mdr. og 3 år) var en 7-ugers tur til New Zealand og Cook Islands, og senest var vi alle 5, udstyret med hver sin rygsæk, på en 2 måneders rejse til Mellemøsten (Dubai, Oman og Qatar) og Kina. I sommeren 2014 gik turen til Anchorage og derfra på krydstogt ned langs Alaska kyst til Vancouver. Storslåede naturoplevelser med hvalsafari, kajaktur, bjørne- og vandflyvertur ind over vildmarken. Sommeren 2015 trak os til Grønland, som også bød på masser af natur- og kulturoplevelser.

Vi sætter stor pris på at opleve både natur, kultur og historie, når vi rejser. Samtidig vægter vi mødet med de lokale højt. Vores børn har haft stor glæde af selv at rejse med organisationen CISV – hvor netop mødet med andre og kulturforståelse er i fokus.

’Mere vil have mere’... hvad mon det næste rejsemål bliver? Drømme er der nok af - og når det er sagt, så er en dansk sommer på Samsø jo helt vidunderlig :-)


Rejsestatistik

5
47
8
70N
Upernavik / Grønland
45S
Gore/New Zealand
3456
Tignes, Frankrig
4
2

Medlemmets seneste billeder

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Malta

Kultur og afslapning var temaet for denne rejse. Den katolske påske er en stor højtidelighed på...

2017 7
Skitur Norge

Skitur til Haukelifjell. Et meget lille alpin skiområde, men et stort langrendsområde (fjell og...

2017 7
Skitur

Skitur i Sälen med skiløb i Hundfjellet og Tandådalen. Indkvartering i en af Hundfjellets hytter...

2017 4
Bruxelles studietur

Weekendtur til Bruxelles med bl.a. guidet cykelrundtur.

2016 3
Grækenland - Kalamata

Sommerferie nær Kalamata. Badeferie på hotel ved stranden og med pool. Tog den lokale bus til...

2016 8
Malaga - weekendtur

Venindetur med ophold i Torremolinos lige syd for Malaga. Ren afslapning med god mad og...

2016 3
Amsterdam - weekendtur

Weekendtur med venner med cykelrundtur, byvandring og cafébesøg.

2016 4
Share this