Niels Vognsen

Oktober 2017

Efter et kort besøg i DK i august måned, er jeg nu på farten igen og har påbegyndt Asien, som vil vare et års tid inden jeg returnerer på visit til DK igen til august i forbindelse med min søsters bryllup :)

Pt har jeg besøgt Taiwan, Filippinerne og er nu i Cambodia.

Juni 2017 - har nu vaeret paa farten i 20 mdr.....

Seneste update er, ar jeg befinder mig i Mendoza, hvor jeg har vaeret siden medio oktober 2016. Inviterede min bror paa besoeg og han blev haengende i et halvt aar.

Aarsagen til netop Mendoza var, at jeg i april 2016, da jeg var i Ecuador, kom i tanke om en af mine droemme om at deltage i vinhoesten i Mendoza. Hoesten er imidlertid fra februar til maj, saa jeg var for sent paa den.... Indtil det gik op for mig, at jeg ogsaa kunne se paa det fra en anden vinkel og at jeg nu faktisk var for tidligt paa den. Jeg besluttedede derfor at bruge laengere tid i Peru, Bolivia etc.

Saa min oprindelig plan om at rejse jorden rundt paa 1,5 aar, den er droppet - det kommer til at tage vaesentligt laengere tid :)

Jeg kommer hjem paa visit en maanedstid til august, inden jeg fortsaetter rejsen til Asien i september.

August 2015

Jeg er en ung mand på 36 år, der oprindeligt kommer fra Haderslev og flyttede til København i 1999 i en alder af 20 år. Her startede jeg straks som revisor hos Deloitte og påbegyndte HD-studiet, cand.merc.aud etc.
Jeg har altid fundet det spændende at rejse og de udfordringer, der er forbundet med at forstå en ny kultur. De første 20 år af mit liv, har det dog været begrænset med rejser, men da jeg flyttede til København startede det så småt. 2006 var nok vendepunktet, hvor det for alvor startede. Her fik jeg muligheden for at blive udstationeret i Boston, USA, hvor jeg boede fra september 2006 til august 2008. Det var en fantastisk tid, hvor jeg benyttede mig af de muligheder, der nu er i USA og rejse rundt til mange af de forskellige stater, herunder også bl.a. Turks & Caicos, Bermuda, Canada og mange andre spændende destinationer.
Efter jeg returnerede til Danmark i august 2008 fortsatte jeg hos Deloitte og hverdagen blev hurtigt den samme igen. Det lykkedes mig dog, at rejse ca. 2 måneder om året. Et par uger i foråret og sommeren samt den lange rejse i efteråret, som blandt andet har været brugt på Nepal, Argentina, USA mv.
I forbindelse med en tur til Boston/New York i april 2015, hvor jeg blandt andet deltog i Boston Marathon tog jeg en beslutning, der vendte op og ned på mit liv.
Jeg besluttede mig for at opsige min stilling hos Deloitte igennem 16 år og dermed bryde ud af de trygge og faste rammer. I samme forbindelse satte jeg lejligheden til salg, begyndte at sælge ud af møbler mv. og påbegyndte planlægningen af en jordomrejse på ubestemt tid. (umiddelbart 1,5-2 år).
Der er afgang d. 28. oktober 2015, hvor jeg starter med New York Marathon og herefter på ”badeferie” 1,5 månedstid til De Dansk Vestindiske Øer, Puerto Rico, Den Dominikanske, Cuba og Jamaica (Reggae Marathon d. 5. december ). Herefter Jul og Nytår i Playa del Carmen og Belize, hvorefter turen for alvor starter. Den 3. januar 2016 starter jeg på 2 ugers spansk sprogskole i Antiqua, Guatemala og fortsætter til en nationalpark, hvor jeg skal lave frivilligt arbejde i 4 uger og så er turen for alvor i gang.
Herefter er min umiddelbare tanke at rejse overland gennem Centralamerika, Sydamerika (inkl. Galapagos og Påskeøerne), herfra videre til New Zealand via Tahiti samt til Australien, Fiji og Papua ny Guinea.
Videre til Asien mod Nepal, hvor jeg påtænker et 3 måneders ophold med undervisning af børn i engelsk og dernæst Sydafrika mv., hvor målsætningen er den samme.
Jeg planlægger at slutte af med Grønland, men tænker, at jeg lige skal hjem at vende først og pakke en ny rygsæk  Planen i mit hoved siger, at jeg er hjemme igen medio 2017, men hvem ved 


http://xvognsen.dk

Rejsestatistik

4
60
10
64N
Reykjavik, Island
39S
Pucon, Villarica, Chile
6088
Huyana Potosí, Bolivia
6
2

Besøgte kontinenter

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
North of Vietnam

10 nov - 19 nov 2017

Fly fra Luang Prabang i Laos til Hanoi i Vietnam.

Kort besøg...

2017 10
Bagan Temple Marathon 2017

19 nov - 3 dec 2017

På tur med Albatros Travels til Yangon, Mandalay og Bagan. Maraton...

2017 15
Border crossing - Don Det, 4000 islands

29 okt - 10 nov 2017

13 dage igennem Laos.

Afgang fra Phnom Penh kl 7.00 mod...

2017 13
Siem Reap, Phnom Penh, Koh Rong

Oktober 14 - Oktober 29

2017 16
Cebu, Bohol, Siquijor

30 september - 14 oktober

Nogle dage i Cebu - ikke saa spaendende. Oplevede hanekamp. En...

2017 14
Taiwan

20 september til 30 september.

Direkte flyvning fra NYC til Taipei. 16 timer og 12 timers...

2017 10
Boston, West Hartford, NYC

På vej til Asien med et besøg hos vennerne i Boston, West Hartford og NYC

2017 12
Share this