Maxim Kølendorf

Maxim Kølendorfs billede

Jeg er født i 2008 og går nu i anden klasse. Mine forældre har siden jeg var 4 uger gammel slæbt mig med rundt på alle deres rejser, så jeg kunne opleve al den fantastiske natur og kultur, som der findes rundt om i verden. Jeg synes, det er rigtigt sjovt at være med rundt og prøve forskellige fly, forskellige hotelværelser, køre i nye transportmidler, se nye dyr og smage nye frugter. Jeg elsker især alt med havdyr, så hvis der er mulighed for det, så snorkler jeg sammen med min far. Og hvis jeg så kan få blæksprutter, muslinger eller snegle til middagsmad, så har det været en super dag.
Når vi rejser har jeg mit eget lille kamera med, så jeg kan tage billeder af alle de sjove ting, vi ser. Jeg får også lov til at få nogle souvenirs med hjem, så mit værelse er fyldt med flag fra alverdens lande, spændende sten, kryptiske puslespil, både skåret i bambus, udstoppede insekter og farverige bøger.
Før jeg startede i skole gik jeg i en international preschool i København, så jeg lærte at tale engelsk, da jeg var 3 år. Det er ret smart, for nu kan jeg forstå meget af det, som der bliver snakket om, når vi er ude at rejse. Og jeg kan selv spørge om ting, hvis jeg er nysgerrig. Min lillebror kan også tale engelsk, så vi kan også lege med andre børn, vi møder undervejs. Der er altid masser af tid til at lege, når vi rejser, for mine forældre tager aldrig computerspil eller lignende med, så vi må ”nøjes” med at lege med de ting, vi finder undervejs på vores rejser.


Rejsestatistik

5
60
3
59N
Tallinn, Estland
25S
Uluru, Australien
2195
Nagarkot, Nepal
3

Seneste landebesøg

Share this