Vilde Elm

Vilde Elms billede

Jeg har rejst stort set hele mit liv. Da jeg blev født, var min mor og far allerede medlem af De Berejstes Klub. Og min storesøster var godt på vej. Så derfor har jeg også tilbragt en stor del af mine først leveår i fremmede lande.

Mit først besøg uden for Danmark startede meget traditionelt med en charterferie til Kreta, da jeg var knapt et halvt år gammel.

Men derefter har størstedelen af mine landebesøg været på andre kontinenter. Og allerede på min anden rejse var vi da også i Dubai, Oman og Bahrain.

Senest har jeg fået nye lande som Holland, Frankrig og Storbritannien; vel at mærke via besøg på caribiske territorier. Sådan er det jo, når mange af landede i Europa allerede er besøgt af resten af familien.

Rejserne har givet mig mange spændende oplevelser, som kun få på min alder har fået.

Det har dog ikke altid været lige nemt at være blondine (og barn), når vi har været under fremmede himmelstrøg. For jeg har sjældent fået lov til at være i fred. Bl.a. syntes de lokale i Burma, at min ble og sut var meget spændende.

Nu er jeg så som 4-årig klar til at blive medlem af De Berejstes Klub; som den yngste i familien. Jeg slog min far med 28 år, min mor med 21 år og min storesøster med to år.

Det er jeg ret stolt af.


Rejsestatistik

4
45
9
78N
Longyearbyen, Svalbard, Norge
6S
Dar Es Salaam
3883
Kleine Matterhorn, Schweiz
1
1

Besøgte kontinenter

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Bahamas

Bahamas.

2018 14
Turks and Caicos

Turks & Caicos.

2018 5
Haiti

Haiti.

2018 10
Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik.

2018 10
Østersøen rundt i bil

"Pippi-land" i Sverige.

2017 3
Østersøen rundt i bil

Helsinki.

2017 3
Østersøen rundt i bil

Tallinn.

2017 3
Share this