Stine M Christensen

Stine M Christensens billede

Jeg er 32 år, bor på Frederiksberg og lever efter mottoet "at rejse er at leve". Jeg er vild med at rejse, og gør det så meget jeg kan. Alene det seneste år, har jeg været i 10 forskellige lande.
Jeg har rejst alene, med venner/familie og bekendte jeg blot lige har mødt. For eksempel mødte jeg en pige til et netværksarrangement i januar 2016 - 4 dage efter var vores første rejse booket.
Jeg har rejst på alle mulige måder, men foretrækker det unikke og uspolerede. Jeg undgår helst turister og foretrækker at komme tæt på lokalbefolkningen i de lande, jeg rejser til. Jeg elsker at opleve noget som alle andre ikke har adgang til, og jeg sætter en ære i at hjælpe andre.
På min rejse til Filippinerne samlede jeg ind hvad jeg kunne af velgørenhed (fra forretninger, samt venner og bekendte). Jeg lavede en aftale med et lokalt børnehjem og afleverede det indsamlede til dem.
På min rejse til Afrika havde jeg tøj, malerbøger/legetøj mv. med, som blev delt ud i små landsbyer.
På en af mine mange besøg i Thailand arbejdede jeg en uge som frivillig på et elefantcenter, som tager sig af sårede og skadede elefanter.
Jeg har rejst på både Charter, storbyferie og oplevelsesrejser. De seneste år mest i de to sidstnævnte kategorier, som jeg også foretrækker. Jeg elsker at fortælle om mine rejseoplevelser, og bliver ofte kontaktet af venner/bekendte, der søger rejseråd. Jeg er åben og udadvendt og ser frem til at dele mine rejseoplevelser med medlemmerne i De Berejstes Klub, hvor jeg også håber at få god inspiration og måske finde kommende rejsepartnere.


Rejsestatistik

4
39
4
58N
Norge
4S
Tanzania
2243
Adams Peak
2

Besøgte kontinenter

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Wien og Bratislava

Wien med besøg i Bratislava i Slovakiet

2017 1
Wien og Bratislava

Wien med besøg i Bratislava i Slovakiet

2017 2
Irland med Dublin som base

Venindetur til Dublin

2017 3
Dubai

Besøg i Dubai og ørkenen

2017 4
Weekendtur til Schweiz

Weekendtur til Geneve og Matterhorn

2017 2
Solferie på Malta

Oplevelser, afslapning og badeferie med en veninde her fra klubben

2017 7
Mexico og Cuba

Oplevelser i Mexico og Cuba (i alt 18 dage)

2017 9
Share this