Lærke H E Mikkelsen

Lærke H E Mikkelsens billede

Jeg er 15 år gammel og har rejst hele livet med min familie. Faktisk har keg været i udlandet ca 40% af mit liv. Første rejse var skiferie i Norge – jeg var 10 dage gammel, så jeg stod naturligvis ikke selv på ski der. De mange rejser har givet nogle særlige fødselsdage. Feks fejrede jeg 2 års fødselsdag på Great Barrier Reef og 4 års fødselsdag på Fiji.
Da jeg var 3 år gammel tog min familie og jeg ud på en 8 mdr. lang jordomrejse. Vi rejste i Asien, Stillehavet/ Oceanien og Sydamerika. Jeg har fotobøger, min mor har lavet særlig til mig om min oplevelse af rejsen, som hjælper med at huske oplevelsen.
Jeg har dykkercertifikat til advanced open water og har stået en del på ski. Reddet på heste i Sydafrika og Argentina. Kørt på ziplines i Karibien. Det er sjovt at lave noget fysisk og giver mod.
Jeg har også boet i Stockholm i 4 år og gået på international skole der. De mange rejser og den internationale skole tror jeg er med til at give mig mod på at rejse mere, at arbejde internationalt og en evne og vilje til at forstå andre kulturer. Derfor er værdien af at tale andre sprog også relevant, og jeg er ved at lære fransk og kinesisk, og taler svensk og engelsk.


Rejsestatistik

6
61
8
5
Share this