Ella E. Mikkelsen

Ella E. Mikkelsens billede

Jeg er 9 år gammel og har rejst hele livet med min familie. Jeg var kun 2 år gammel, da jeg var på safari i Krüger nationalpark og så en rigtig løvejagt. Jeg kan rigtig godt lide naturoplevelser. På Galapagos var der rigtig spændende at være for mig, for der var jeg helt tæt på de store landskildpadder og så ham der hed Lonely George. Søløver lå på stranden og gav deres unger mælk. Fuglene havde reder med æg liggende midt på de stier, vi gik af. Jeg var kun 3 år, da jeg var der, så det at opleve dyr og vulkanøer selv gjorde det helt anerledes spændende end at læse om det. Siden har jeg været på længere rejser til mellemøsten og se delfiner; Bali og Komodo og se komodovaraner og svømme med mantarays; Egypten og snorkle og opleve pyramiderne; samt Japan og se robotter.
Selv om jeg kun er 8 år har jeg boet 4 år i udlandet, udover alle rejserne. Det var i Stockholm fra jeg var 2 -6 år gammel. Jeg har derfor gået i svensk børnehave og på international skole. Det var spændende at få venner fra mange lande og gå i skole på engelsk. Vi rejste også meget i Sverige. Sejlede i Skærgården; boede på et fyrtårn; boede på ishotellet i Kiruna; kørte på snescooter ved Kepnekaise og så nordlyset.
Jeg har prøvet at dykke med ilt liggende på en lille gummibåd, fordi jeg ikke er gammel nok til voksenudstyr endnu. Jeg har også stået en del på ski og kørt på ziplines i Karibien. Det er sjovt at lave noget fysisk og giver mod. Jeg taler svensk og engelsk, og så er jeg ved at lære kinesisk sammen med min mor og mine ældre søskende, der også er medlemmer af De Berejstes Klub.


Rejsestatistik

5
52
3
Abisko - for at opleve nordlyset og bo på ishotellet i Kiruna
Sydspidsen af Afrika - Kap Det Gode Håb
4300
Andesbjergene i Equador
3

Besøgte kontinenter

Share this