Vibeke Nielsen

Vibeke Nielsens billede

Jeg er en årgang 1967 og bor på Frederiksberg.

Min store rejselyst startede vist ikke i min barndom, hvor jeg "kun" har været på ferie i Danmark med en enkelt afstikker til Harzen…..Eller måske netop derfor blev jeg nødt til at tage revanche - Så snart jeg var 18 år, tog jeg på charterferie til Grækenland med et par veninder. Det næste blev en interrailtur, næste gang gik rejsen til Australien og herefter var der nok ikke meget at stille op, jeg var bidt af at rejse. Efterfølgende er det blevet til endnu flere interrailture og en 8 måneders jordomrejse samt en masse enkeltstående rejser især til fjernere rejsemål.

Jeg foretrækker at rejse med rygsæk - Og det er med tiden blevet vigtigt for mig at se meget på rejserne og ikke kun strandene ;o) Så jeg har gerne på forhånd undersøgt, hvad jeg ikke vil gå glip af at se og måske gerne vil se, men det er samtidig ikke mere planlagt, end at der er plads til at være impulsiv. Jeg kan især lide at se dyr, men jeg vil også gerne se flotte bygningsværker, flot natur, mærke atmosfæren, møde andre mennesker både lokale og andre turister, og strandene vil jeg også stadig gerne se, så det er næsten det hele, jeg er vild med ved at rejse. Dog med undtagelse af museer (som jeg helst springer over) og flyveturene som rejserne ofte indebærer (dem ville jeg også gerne springe over, men så kom jeg jo ikke så langt).

Jeg har svært ved at fremhæve et enkelt land, da jeg hver gang, jeg kommer hjem fra en rejse er meget positiv og altid kunne have brugt mindst en uge mere, uanset hvor længe jeg har rejst!

Jeg er vant til at kunne give folk "baghjul" med alt mit rejseri, men jeg er godt klar over at i dette selskab, er det måske mig, der får det……


Bl.a. billeder fra mine rejser og af mine akrylmalerier (heraf mange inspireret af rejser).

Rejsestatistik

6
106
6
68N
Narvik, Norge
46S
Invercargill NZ
4800
Cotopaxi (Ecu.)
10
1

Rejseberetninger

Vibeke Nielsen l Mine oplevelser med dyr
Mine oplevelser med dyr af Vibeke Nielsen   Jeg er vild med at se dyr - vilde dyr, og de største dyreoplevelser har jeg til tider fået, når jeg mindst ventede det. Mange af mine rejser er tilrettelagt efter muligheden...

Forum indlæg

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Rwanda 2018 3
Uganda 2018 10
Bukarest og Dracula

Så er vi nået til hovedstaden i Rumænien med toget fra Chisinau (Moldova), som er vores sidste...

2017 4
Tiraspol og Chisinau

Vi så Tiraspol (hovedstaden i Tranistrien) og omegn på en guidet tur, hvor vi hørte om det...

2017 4
Kiev og Tjernobyl

Sightseeing i den dejlige by Kiev i dejligt vejr - i bil og gående + sejltur.
Meget...

2017 4
Minsk og Mir

Start i hyggelige Minsk og Mir i Hviderusland på lille rundrejse i Østeuropa sammen med to andre...

2017 3
Iran

I Iran så vi endnu flere flotte moskeer - også den helligste af dem alle i Mashhad. Særligt i...

2017 9
Share this