Anna Søgaard Jensen

Anna Søgaard Jensens billede

Hej! Mit navn er Anna, og jeg er i skrivende stund 27 år. Jeg har en bachelor i Idéhistorie, og til sommer (2018) bliver jeg – forhåbentlig – kandidat i Analytisk Journalistik.
En af mine helt store interesser på rejsen, uanset hvor den går til, er mad og madkultur, og jeg snakker gerne dit øre af om græsk meze, peruviansk ceviche og vietnamesisk street food.
Min udelængsel og mit halvklaustrofobiske forhold til Danmark gør, at der ikke findes et land eller et sted i denne verden, jeg ikke har lyst til at rejse til. Dette har også medført, at jeg flere gange har rejst og opholdt mig i udlandet i længere perioder, blandt andet har jeg spist mig igennem Thailand i en måneds tid, arbejdet som guide på Kreta for Spies i syv måneder, hoppet fra ø til ø i Grækenland i en måned, været på udveksling på University College Dublin i Irland i et halvt år, boet i Lissabon i tre måneder med base i Bairro Alto, brugt to måneder på at rejse fra Brasilien til Columbia i Sydamerika, rejst til lands fra det sydlige til det nordlige Sulawesi i Indonesien på en måned, og senest boet i Yangon i Myanmar i et halvt år i forbindelse med et praktikophold på Den danske ambassade.


Rejsestatistik

2
Share this