Kirsten Sasady

Kirsten Sasadys billede

Jeg er noget så kedeligt som aktuar! Traditionelt set bestemt ikke verdens mest rejselystne befolkningsgruppe - aktuarer er vel snarere kendt for at være ligblege som følge af de mange timer med næsen i formlerne i et mørkt hjørne. Men jeg er heldigvis undtagelsen!!

Som barn kørte jeg Europa tyndt med mine forældre og min søster i vores gamle Volvo stationcar. Det kunne dog kun tilfredsstille min udlængsel en kort tid, og jeg gik hurtigt i gang med at lokke min far til også at lade mig rejse af sted alene - første sejr var en uges cykeltur rundt på Samsø med en veninde, da jeg var 14 år!

Straks jeg blev 18 tog jeg på min første egen rejse udenfor landets grænser(den klassiske interrail tur rundt i Sydeuropa), og siden da er det gået slag i slag. Da jeg studerede, og det var småt med tilskud til rejsebudgettet, var jeg aktiv i studenterforeningen AEGEE. Det er en forening af universitetsstuderende i 120 byer i Europa, og herigennem fik jeg mulighed for billigt at tage på sommeruniversiteter og forskellige udvekslingsrejser. Jeg fik dog heldigvis også sparet sammen/ krejlet mig til en tur til Indien og Bhutan, en tur til Barbados, en tur til Thailand, et besøg i New York og en tur til Kenya i min studietid.

I 2005 fik jeg min kandidatgrad, og siden da har jeg levet efter princippet om, at ikke en eneste feriedag må bruges indenfor Danmarks grænser. Jeg har bl.a. været i Brasilien, Australien, Marokko, Japan, Mexico, Dubai, Bali, Armenien, Minsk, Peru, Kina, Bolivia, Goa, Sydafrika, Canada, Tibet, Egypten, Argentina, Costa Rica og på New Zealand, Cuba, Fiji, Borneo, Island, Grønland og ikke mindst Palau, hvor min mand (Caspar Richter, medlemnr. 660) og jeg blev gift i 2010.

I 2012 fik vi en dejlig lille tøs. Det har heldigvis ikke reduceret vores rejselyst – vi prioriterer bare hotelstandard lidt højere og flytter os knap så meget rundt. Og lilletøsen er da også allerede en berejst lille dame med besøg i England, Sverige, Italien, Letland, Rusland, Tyrkiet, Filippinerne, Grækenland, Qatar, Armenien, Hviderusland, Indonesien, Tunesien, Frankrig, Gibraltar, Mauritius, Maldiverne, Thailand, Malta, USA og Australien på rejse-cv’et - hun havde faktisk været på 5 kontinenter inden hun fyldte 2 år! I 2016 kom endnu en mini-globetrotter til verden i vores familie, og hun er også allerede godt igang med at fylde rejse-CV'et. :-)

Jeg har en plan om at se det hele inden livet er slut! Muligvis et noget ambitiøst projekt, men heldigvis er jeg da startet tidligt!


Rejsestatistik

6
70
7
67N
Kangerlussuaq, Grønl.
45S
Dunedin, NZ
5070
Tangula-pas, Kina
12

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Lissabon 2018

3 dage i dejlige Lissabon til møde i den Europæiske Aktuarforening.

2018 3
Bali 2018

Land nr. 70! ✔️
Familietur til Bali med vores døtre på 2 og 5 år. Dejlig kombination af...

2018 12
Andalusien

8 dejlige dage i Andalusien med besøg i Ronda og ved Alhambra!

2017 8
Minsk

En smuttur til Minsk. Min mand skulle hente noget kode hjem, og så tog familien med! :-)

2017 4
Armenien

Dejlig efterårsferie med hele familien i smukke Armenien.

2017 8
Panama

Den årlige kongres for Skadesforsikringsaktuarer i Panama City inkl. besøg ved kanalen og i den...

2017 7
Maldiverne

10 dages luksus på et ubeskriveligt lækkert sted i den nordlige Noonu Atol. Jeg har efterhånden...

2017 10
Share this