Joe Berge

Joe Berges billede

Jeg har rejst en hel del allerede fra jeg var barn. Mit længste udlandsophold er et år i Mozambique, hvor jeg opholdt mig med mine forældre og min lillebror, da jeg var 10 år gammel. Som voksen har jeg foretaget tre længere rejser - et halv år i Sydamerika (Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien og Paraguay), fire måneder i Asien (Indien, Kina, Nepal og Thailand) og et års ferie i 2013, hvor det blev til landebesøg i både Asien, Oceanien og Sydamerika. Derudover har jeg haft en lang række rejser, som har strakt sig fra weekendophold i London til en måned i USA. Jeg befinder mig i et konstant rejse-dilemma, der går ud på, at jeg på den ene side gerne vil besøge nye lande og kulturer og på den anden side gerne vil genopleve og udforske steder, jeg allerede været. Det har f.eks. betydet, at jeg har været otte gange i Spanien, otte gange i Thailand, fire gange USA, tre gange i Cuba, to gange i Indien og Nepal samt en masse andre genbesøg i europæiske lande.

Jeg foretrækker altid at rejse i selskab med andre, da jeg har stor glæde af at dele rejseoplevelserne med folk, jeg kender og holder af.


Rejsestatistik

6
81
7
64N
Reykjavik
50S
El Calafate, Argentina
6461
Mera Peak (Central Summit), Nepal
4

Globen Artikler

George Town, Grand Cayman, Caymanøerne l l l l 2015 jun
George Town, Grand Cayman, Caymanøerne Koordinaterne: 19° 18' 5,478" N 81° 22' 57,037" V Tekst & foto: Joe M.G.Berge Øglerne ligger i kø for at komme så tæt på solen som muligt Grand...

Seneste landebesøg

Share this