Nikolaj Wodskou

Nikolaj Wodskous billede

Jeg hedder Nikolaj Christian Wodskou, født i 2006 og indmeldt som aktiv medlem af de berejstes klub i 2012 som 5 årig.
Lige siden jeg blev født (og egentlig også mens jeg var i min mors mave) har mine forældre (medlemmer nr 333 og 363) slæbt mig rundt i hele verden. Desværre kan jeg ikke huske nogle af mine første rejse oplevelser som at blive kysset og fotograferet af talrige kinesere og mongoler mens vi var på den transsiberiske (transmongolske) jernbane, beundret af skolepiger i Iran og næsten adopteret af en berberkvinde i Marokko – ja blå øje og blond hår er populært uden for Europa. Desværre kan jeg heller ikke rigtig huske at have set vilde dyr på safari i Sydafrika og at have besteget en vulkan på Indonesien.
Den bedste rejse jeg har været på (og som jeg kan huske) var en autocamper ferie i Canada. Andre sjove rejseoplevelser har været at kaste op på mine forældre i Guatemala, Mexico og Dubai, sejlet blandt isbjerge og set sjove geysere på Island.
Vores seneste store rejse gik 6 uger til forskellige øer i Caribien og Florida hvor vi havde min lillebror Rasmus med som er født i 2011. På denne rejse lavede vi sjove ting som at bade i vandfald i junglen og lege på strande, fløjet med vandflyver, set kanoner og krokodiller og set Disneyland og et rumcenter.


Rejsestatistik

5
56
6
64N
Gulfoss, Island
34S
Kap det gode håb, Sydafrika
3670
Interamericana highway, Guatemala
3
Share this