Jesper Frank

Jesper Franks billede

Ret sent kom jeg i gang med at rejse – jeg var ca 17 da jeg betrådte det første land uden for Skandinavien. 3 år efter blev jeg grebet så meget af det, at jeg opsøgte muligheden for at komme til at arbejde i udlandet og blev udstationeret først i Bulgarien, senere Spanien, så Grækenland for til sidst at ende i Tyrkiet.

Hjemme igen fandt jeg et job som ikke helt indfriede mine ønsker om at kunne rejse, så derfor fandt jeg min rette hylde i StarTour koncernen og sad der i en årerække.

Charterlivet blev mig lidt for meget, de evindelige tilbagevendende problemer om håndklæder der skulle udskiftes til hvilken øl der blev serveret på flyet blev mig for meget – jeg stoppede derfor og søgte andre græsgange. Ikke i charterbranchen, men langt fra den – jeg skulle simpelthen have en pause for det charterræs.

Årene gik og jeg havde stadig hang til at rejse, ikke charter konditioner, men mine egne. Jeg startede derfor med at planlægge mine egne rejser – og helst så langt væk fra charterhelvedet som muligt.
Jeg begyndte, at få øje for de lidt fjernere destinationer end dem vi havde i porteføljen af rejser til Europa i StarTour. Det blev så først i en ret moden alder jeg er begyndt at rejse for alvor og prøver altid at udnytte al den ferie jeg har til gode til at komme ud i verden.

Jeg er meget optaget af natur og oplevelsesrejser, så som trekture i bjergene og forsøger – så vidt min fysik og form tillader det - at komme af sted. Jeg ynder også at tage de lidt kortere ture rundt til storbyerne i Europa. I mine senere år, har jeg mere forsøgt at flygte fra turist ghettoerne og forsøgt, at komme væk fra de steder man ”plejer” at besøge. Jeg kan naturligvis ikke undgå, at besøge de populære steder, men forsøger altid at undgå al for meget kontakt med turisthelvederne og koncentrerer mig mere om de lokale forhold.

Jeg er også begyndt at blive lidt glad for Road trips og har efterhånden været på et par stykker. Der er simpelthen ikke noget bedre end at kunne bevæge sig frit som det passer en og når det passer en.

Min Instagram: https://www.instagram.com/jespervonfrank/


Hjemmesiden præsentere mine rejser i billeder.

Rejsestatistik

5
60
7
69N
Ilulissat - Grønland
Rio - Brasilien
4200
Andesbjergene - Peru
2

Besøgte kontinenter

Forum indlæg

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Grønland

Grønland igen igen - jeg nyder trods alt mine ture til Grønland - skønt jeg rejser tit til...

2018 7
Singapore

En rejse gennem Thailand, Malaysia, Borneo og Singapore.

Mere om turen her:
...

2018 3
Malayisia

En rejse fra Thailand - gennem Malaysia til Borneo.

Læs mere om turen here:

...

2018 19
Thailand

En rejse fra Bangkok, gennem Malaysia, til Borneo og hjem via Singapore.

Mere om rejsen...

2017 10
Grønland

Så er jeg her igen - jeg måtte mellemlande på Island, hvor en forsinkelse med ankomst midt på...

2017 5
Sisimiut - Grønland

Arbejdet kalder i Sisimiut - jeg skulle også have været til Nuuk, men grundet ringe vejr (som...

2017 5
Smukke Maldiverne - lige som på billederne

Louise (min kone), Agnes, Anton og jeg stod i lufthavnen 3 timer før i vi skulle flyve....

2017 10

Foredrag

Titel Billede Lande Territorier
Korea
Share this